Andrejev dom - Pajk - kje smo in kako do nas?

Andrejev dom - Pajk se nahaja v osrčju neokrnjene narave Slivniškega Pohorja, malo nad prvo točko slovenske planinske poti (SPP), na nadmorski višini 1110 metrov in kljub temu le 20 min vožnje iz Maribora. Naslov: Slivniško Pohorje 24a, 2208 Pohorje

tel: 02/603 21 41
gsm: 041 366 888
e-pošta: info (afna) andrejevdompajk.si
FB: www.facebook.com/AndrejevDomPajk

 

 

KAKO DO NAS?

 

Iz smeri Celja/Ljubljane:
V primeru, da se pripeljete po avtocesti iz smeri Celje/Ljubljana (A1), na razcepu Slivnica zavijete najprej desno na izvoz, nato se držite ravno, smer Maribor-jug/Pohorje-Areh. V Spodnjih Hočah, v glavnem križišču zavijete levo, smer Pohorje-Areh. Vse skozi vozite po glavni cesti, kjer nato prispete do glavnega pohorskega križišča, kjer se držite desne, smer Bellevue. Od tega križišča dober kilometer stran je novi smerokaz Andrejev dom, kjer zavijete levo v hrib, ter nato vozite ravno vse do razcepa, kjer bo ponovno tabla Andrejev dom. Zavijete na desno - in ste pri nas!

 

Iz smeri Maribor/Murske Sobote:
V primeru, da se pripeljete po avtocesti iz smeri Murska Sobota (A1), greste na izvoz Rogoza, nato v križišču zapeljete levo na prednostno cesto in se držite ravno, smer Pohorje-Areh. V Spodnjih Hočah, v glavnem križišču greste ravno. Vse skozi vozite po glavni cesti, kjer nato prispete do glavnega pohorskega križišča, kjer se držite desne, smer Bellevue. Od tega križišča dober kilometer stran je novi smerokaz Andrejev dom, kjer zavijete levo v hrib, ter nato vozite ravno vse do razcepa, kjer bo ponovno tabla Andrejev dom. Zavijete na desno - in ste pri nas!

 

 

 

Prijava na e-novice

Spodaj se prijavite na naše spletne novice in ne zamudite svežih ponudb in akcij!