Najem planinskega doma z brezplačnim zajtrkom!

Najem planinskega doma - Andrejev dom Pajk, Pohorje

NAJEM PLANINSKEGA DOMA PO IZJEMNO UGODNI CENI

Idealna opcija za družine in večje skupine! Dodatna posebnost pri nas je ta, da se vi odločite za najem, mi vam pa vsak dan še pripravimo gratis samopostrežni zajtrk!

Na voljo vam je 7 družinskih sob, razdeljenih v 2. etaži, v katerih lahko prespi 18 oseb (možno +1 dodatno ležišče). V sobah se nahaja mrzla/topla voda, pa tudi posteljnina in brisače. Na vsaki etaži se nahaja kopalnica in ločene sanitarije.

Kliknite TUKAJ in si oglejte celotno ponudbo za najem planinskega doma!

Preberite več ...

Ugodna ponudba nočitev na Mariborskem Pohorju

Nočitve z zajtrkom na Mariborskem Pohorju

SUPER PONUDBA NOČITEV NA MARIBORSKEM POHORJU

Na voljo so enoposteljne, dvoposteljne in štiriposteljne sobe (družinske). Vsaka soba ima mrzlo in toplo vodo. Kopalnice in sanitariji so skupni. Za večje udobje so na voljo tudi Wi-Fi in velika večnamenska soba s čajno kuhinjo, raznimi namiznimi igrami in TV. Dodatno si lahko naročite tudi večerjo ali kosilo po našem ceniku hrane. 
 
Nočitev z zajtrkom samo 15,00 eur / po osebi!

Preberite več ...

Več prispevkov

  1. Redna ponudba

Prijava na e-novice

Spodaj se prijavite na naše spletne novice in ne zamudite svežih ponudb in akcij!

 


Ponudba - planinski dom Andrejev dom - Pajk, Pohorje

Pri nas na planinskem domu Andrejev dom - Pajk se vedno znova trudimo, da bi zadostili vašim željam in vam v največji meri polepšali čas na našem čudovitem Pohorju. Ravno zaradi tega sproti osvežujemo svojo ponudbo, ki si lahko ogledate spodaj. Za dodatne informacije vas pa vabimo, da obiščete našo Facebook stran ali pa nas kar pokličite na 02/603 21 41 ali 041 366 888. Veseli bomo vašega klica!