Najem planinskega doma z brezplačnim zajtrkom!

Najem planinskega doma - Andrejev dom Pajk, Pohorje

NAJEM PLANINSKEGA DOMA PO IZJEMNO UGODNI CENI

Idealna opcija za družine in večje skupine! Dodatna posebnost pri nas je ta, da se vi odločite za najem, mi vam pa vsak dan še pripravimo gratis samopostrežni zajtrk!

Na voljo vam je 7 družinskih sob, razdeljenih v 2. etaži, v katerih lahko prespi 18 oseb (možno +1 dodatno ležišče). V sobah se nahaja mrzla/topla voda, pa tudi posteljnina in brisače. Na vsaki etaži se nahaja kopalnica in ločene sanitarije.

Kliknite TUKAJ in si oglejte celotno ponudbo za najem planinskega doma!

Preberite več ...

Ugodna ponudba nočitev na Mariborskem Pohorju

Nočitve z zajtrkom na Mariborskem Pohorju

SUPER PONUDBA NOČITEV NA MARIBORSKEM POHORJU

Na voljo so enoposteljne, dvoposteljne in štiriposteljne sobe (družinske). Vsaka soba ima mrzlo in toplo vodo. Kopalnice in sanitariji so skupni. Za večje udobje so na voljo tudi Wi-Fi in velika večnamenska soba s čajno kuhinjo, raznimi namiznimi igrami in TV. Dodatno si lahko naročite tudi večerjo ali kosilo po našem ceniku hrane. 
 
Nočitev z zajtrkom samo 15,00 eur / po osebi!

Preberite več ...

Redna ponudba

VABIMO VAS K NAM ZA EN DAN ALI V SKLOPU PAKETA NA:
- celodnevne piknike v naravi s samopostrežno hrano in pijačo ter izletom po vaši želji!
- letovanja;
- zimovanja;
- vrtce in šole v naravi;
- dopustovanja za družine, društva ali odrasle;
- božičnega veselja;
- novoletnega praznovanja ... in še in še.

VSAKI DAN VAS VABIMO NA:
- malice;
- kosila;
- sladice (domača sadna kupa, domača gibanica);
- mrzle in vroče napitke;
- domače žgane pijače;
... in še in še!

Naša ponudba vključuje: velik letni vrt za do 110 oseb • veliko parkirišče, primerno tudi za avtobuse • otroško igrišče z igrali • dve restavraciji (55 oseb, 25 oseb) • 8 družinskih sob (enoposteljne, dvoposteljne, štiriposteljne) • večnamenska soba s čajno kuhinjo, odprta 24 ur za razne aktivnosti. Gostom nudimo tudi brezplačno brezžično internetno povezavo (wifi).

V bližini planinskega doma se nahajajo različne pohodniške poti, prav tako tudi naslednja smučišča in ski centri: Ski center Areh (10 minut), Ski center Belvi (8 minut), Smučišče Partizanka (5 minut).

Prijava na e-novice

Spodaj se prijavite na naše spletne novice in ne zamudite svežih ponudb in akcij!

 


Ponudba - planinski dom Andrejev dom - Pajk, Pohorje

Pri nas na planinskem domu Andrejev dom - Pajk se vedno znova trudimo, da bi zadostili vašim željam in vam v največji meri polepšali čas na našem čudovitem Pohorju. Ravno zaradi tega sproti osvežujemo svojo ponudbo, ki si lahko ogledate spodaj. Za dodatne informacije vas pa vabimo, da obiščete našo Facebook stran ali pa nas kar pokličite na 02/603 21 41 ali 041 366 888. Veseli bomo vašega klica!